Afganistanski Hrt : Afganistanski Hrt Predstavitev Pasme Kuzek Si / Naša flora (telflora) se je skotila 22.10.2011 pri vzreditelju milanu jontesu.

Afganistanski Hrt : Afganistanski Hrt Predstavitev Pasme Kuzek Si / Naša flora (telflora) se je skotila 22.10.2011 pri vzreditelju milanu jontesu.. Afganistanski hrt če boste imeli srečo, da boste nekoč uživali v družbi afganistanskega hrta, boste med vsemi pasmami opazili enega najlepših, ponosnih, vedrih, nesmiselnih, pametnih, pametnih in pasjih pasjih osebkov. Afganistanski hrt je veoma stara pasmina s kraljevskim držanjem i ponašanjem. Smatraju se jednom od najstarijih pasmina, ali nisu za svakoga. Njihova je dlaka duga i svilenkasta. Verjamem, da je najpomembnejši dejavnik dobre izobrazbe afganistanskega hrta ta, da preživi dovolj časa s svojo mamo.

Afganistanski hrt je primeren za bivanje v stanovanju, vendar pa je potrebnega ogromno dela pri vzdrževanju njegove dolge svilnate dlake. Dobro će se slagati sa decom, mada mu ne prija zadirkivanje. Afganistanski hrt prekrasan je pas koji svojom pojavom izaziva divljenje i privlači pažnju. Kot nam že ime pove, so afganistanski hrti nastali v gorah afganistana, kjer so. Avganistanskog hrta nije mogao da ima bilo ko, pa shodno tome mnogi su ga želeli.

Galerija
Galerija from www.zurnal24.si
Za to pasmo hrta, ki je doma v afganistanu, je značilno dolgo in obilno krzno, ki je fin in svilnat na dotik. Afganistanski hrt je pas koji se može opisati u najkraćim crtama: Ovaj veličanstveni pas treba vlasnika koji će razumjeti njegovu pomalo arogantnu narav i potrebu za dominacijom. Dostojanstven, graciozan, odan, miroljubiv, plemenit, ponosan, snažan i brz. Ono po čemu je karakterističan je njegova duga, svilenkasta dlaka koja svakom svojom pojavom izaziva divljenje. Naprodaj imamo mladičke pasme afganistanski hrt. Ima dugu i svilenkastu dlaku, samo je na njušci dlaka kratka. Inteligentan je, osećajan i nežan, prema vlasniku će ispoljiti i posesivnost.

Performans afganistanski hrt vsebuje štiri poosebljene zgodbe kot glas afganistana.

Ono po čemu je karakterističan je njegova duga, svilenkasta dlaka koja svakom svojom pojavom izaziva divljenje. Dobro će se slagati sa decom, mada mu ne prija zadirkivanje. Odaberite područje i pretražite afganistanski hrt uzgajivače. Avganistanski hrt je vrsta psa koga su obožavali. Kot nam že ime pove, so afganistanski hrti nastali v gorah afganistana, kjer so. Njihova je dlaka duga i svilenkasta. Baš kao i engleski kratkodlaki hrtovi, sposobni su postići veliku brzinu i dugo trčati bez… Oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Afganistanski hrt navodno jedna od najstarijih pasmina, afganistanski hrt poznat je po svojoj ne baš najdruštvenijoj naravi. Lokalno ime je tazi spej (paštunski: Ova rasa je uzgajana posebno za hladne planine avganistana. 20 najpopularnijih imena za pse, čestih i u hrvatskoj. Baš kao i engleski kratkodlaki hrtovi, sposobni su postići veliku brzinu i dugo trčati bez ikakvog…

Visoki su, vitki i impresivni. Njen značaj je enkraten, skratka naša sanjska psička. Dostojanstven, graciozan, odan, miroljubiv, plemenit, ponosan, snažan i brz. Zaradi prirojene milosti in prodornega pogleda so afganistanski hrti pridobili številne oboževalce z vsega sveta. Čeoni dio glave je dug, sa izrazitim zatiljkom, pokriven dugom dlakom, koja na vrhu tvori razdjeljak.

Afganistanski Hrt
Afganistanski Hrt from 2img.net
Odaberite područje i pretražite afganistanski hrt uzgajivače. Effective, natural menopause supplement launched by this morning's dr chris steele. Afganistanski hrt je veoma stara pasmina s kraljevskim držanjem i ponašanjem. Njen značaj je enkraten, skratka naša sanjska psička. تاژي سپی‎) ili sage tazi (dari persijski: Iako je ime pod kojim je pasmina poznata novije provenijencije, irski vučji hrt svoje korijene najvjerojatnije vuče iz područja bliskog istoka i sjeverne afrike kao i ostali hrtovi. Ovaj pas je bio veoma cenjen i tražen među ljudima, a mnogi su ga smatrali luksuznim. Od tuda su ih preuzeli kontinentalni kelti koji su ih koristili za lov i rat.

Afganistanski hrt je najelegantnija pasmina koju ste ikada mogli zamisliti.

Hrt je stvarno sretan samo ako može biti svakodnevno aktivan. Je čudovita, inteligentna in ljubeča psička, ki uživa v družbi otrok. Predivnu dlaku ovog psa treba redovito održavati, a sama pasmina zahtijeva jako puno aktivnosti vani i. Afganistanski hrt posebno je cijenjena pasmina hrtova. Mužjak je visok od 68 do 74 centimetara, a ženka od 63 do 69. Za to pasmo hrta, ki je doma v afganistanu, je značilno dolgo in obilno krzno, ki je fin in svilnat na dotik. Odaberite područje i pretražite afganistanski hrt uzgajivače. Lovinu je hvatao po nekoliko km tako da mu čovjek nije mogao pomoći i od tada se afganistanac počeo oslanjati samo na sebe i na svoju pamet i instinkt, na svoju inteligenciju, orijentaciju i snagu. Dlaka pomenutog psa je duga a isti se smatra pogodnim za lov. Naprodaj imamo mladičke pasme afganistanski hrt. Afganistanski hrt je znan po svojem eksotičnem videzu. Dobro će se slagati sa decom, mada mu ne prija zadirkivanje. Voli slobodno trčati, ali s obzirom na njegovu sklonost jurnjavi i lovu, budite sigurni da je njegov opoziv pouzdan i.

Ti psi so čustveni in občutljivi, hkrati pa plemeniti in pogumni. Afganistanski hrt prekrasan je pas koji svojom pojavom izaziva divljenje i privlači pažnju. Smatraju se jednom od najstarijih pasmina, ali nisu za svakoga. Voli slobodno trčati, ali s obzirom na njegovu sklonost jurnjavi i lovu, budite sigurni da je njegov opoziv pouzdan i. Šele leta 1888 je britanskim oficirjem prvič uspelo spravili tega psa čez mejo v indijo.

Afganistanski Hrt
Afganistanski Hrt from www.njuskalo.hr
Zaradi težkih vremenskih razmer se jim je razvila dolga in gosta dlaka, ki jih je ščitila pred vremenskimi vplivi. Ako postoji pas koji može predstavljati pseću eleganciju koja je nesumnjivo afganistanski hrt, poznat i kao avganistanski gonič.obično je glavni junak na psećim natjecanjima za uljepšavanje, a ujedno je i jedan od pasa kojem treba najviše vremena za pripremu zbog svoje duge i svilenkaste grive koja mora izgledati savršeno. To je pes, s prvinskim nagonom. Za to pasmo hrta, ki je doma v afganistanu, je značilno dolgo in obilno krzno, ki je fin in svilnat na dotik. Visoki su, vitki i impresivni. K novim lastnikom bodo lahko odšli konec meseca julija. Prepoznatljivi su po svojem uskom i visokom tijelu te dugom, gustom i obilnom dlakom.oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Lokalno ime je tazi spej (paštunski:

Pretražite afganistanski hrt uzgajivačnice u svojoj blizini.

Effective, natural menopause supplement launched by this morning's dr chris steele. Odaberite područje i pretražite afganistanski hrt uzgajivače. Afganistanski hrt je primeren za bivanje v stanovanju, vendar pa je potrebnega ogromno dela pri vzdrževanju njegove dolge svilnate dlake. Ima dugu i svilenkastu dlaku, samo je na njušci dlaka kratka. Za to pasmo hrta, ki je doma v afganistanu, je značilno dolgo in obilno krzno, ki je fin in svilnat na dotik. Najveća baza službenih i registriranih afganistanski hrt uzgajivačnica na svijetu. Lovinu je hvatao po nekoliko km tako da mu čovjek nije mogao pomoći i od tada se afganistanac počeo oslanjati samo na sebe i na svoju pamet i instinkt, na svoju inteligenciju, orijentaciju i snagu. Ovaj pas je bio veoma cenjen i tražen među ljudima, a mnogi su ga smatrali luksuznim. Duga svilenkasta dlaka nalazi se i na ušima. Pasmina doživljava svoj procvat u irskoj kada je svaka grofovija bila obavezna držati 24 vučja hrta kako bi se. Je velik od 62 do 74 cm, tehta od 25 do 30kg. Je vzvišen, miren, izredno okreten. Afganistanski hrt prekrasan je pas koji svojom pojavom izaziva divljenje i privlači pažnju.

Verjamem, da je najpomembnejši dejavnik dobre izobrazbe afganistanskega hrta ta, da preživi dovolj časa s svojo mamo afganistan. V naslednjih desetletjih so sledili številni poskusi uvoziti pasmo v anglijo, a vsakič brez uspeha.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook